3.Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

3.MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI 04.03.2017 FERİYE KÜLTÜR MERKEZİ

BJK-KABATAŞ VAKFI 3. MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI

Bugün BJK KABATAŞ VAKFI’ nın 3.Mütevelli Toplantısı Feriye Kültür Merkezinde yapıldı.

BJK KABATAŞ VAKFI İLKÖĞRETİMDEN ÜNİVERSİTEYE EĞİTİMDE OLACAK

Toplantıda, Kasım Ayı Mütevelli Toplantısında hedeflenen kamu yararına vakıf olabilmekle ilgili maddi kaynağın kurucu mütevelliler tarafından sağlanmasının mutluluğu paylaşıldı.

Önümüzdeki Mütevelli Toplantısına kadar 3 somut hedef belirlendi.

– Öncelikle kamu yararına vakıf olabilmek için gerekli hukuki prosedürün tamamlanması,

– Vakıf amaçlarına uygun belirlenen yer tahsisleri için gerekli başvuru sürecinin hayata geçirilmesi,

– BJK KABATAŞ ÜNİVERSİTESİ çalışmasına paralel olarak, 2018-2019 Öğretim Yılında açılması hedefi ile BJK KABATAŞ VAKFI İlk ve Orta Öğretim Kurumlarının açılmasına yönelik çalışmalara ivedilikle başlanması,

Yeni mütevelli olarak,

• Oğuz Çarmıklı,

• Hacı Sabancı,

• Halil Başoğlu,

• Nazım Ekren,

• Çağatay Kalkancı,

• Serkan Yazıcıoğlu,

• A.Cihat Kumuşoğlu’nun

Mütevelli Üyelikleri tüm mütevellilerin oy birliği ile kabul edilmiştir.

Toplantı, bugüne kadar üye tüm mütevellilere vakıf berat belgelerinin takdim edilmesi sonrası toplu fotoğraf çekilmesi ile bitti.

Genel Kurulda, BJK KABATAŞ VAKFI Başkanı Fikret Orman, Başkan Yardımcısı Hasan Anıl Cansızoğlu, Genel Sekreter Aydın Uz, Muhasip Ahmet Ürkmezgil,Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Genç, Tevfik Yamantürk, Erden Soytürk, Emre Kocadağ, Murat Hazinedar, Emin Hitay, Kayhan Turan, Kubilay Salihvatandaş.

Denetim Kurulu Üyeleri Erdal Dumanlı, Rıdvan Akar,

Kurucu Mütevellilerden Kaya Turgut, Feridun Korkmaz, Ali Baransel hazır bulundular.

BJK KABATAŞ VAKFI ülkemizin ihtiyacı olan en iyi eğitim kurumlarını “İlk Öğretimden, Üniversite’ye” hayata kazandırmak yönündeki kararlılığı toplantıya katılan her mütevellinin ortak duygusu idi.

Camiamızın tüm paydaşlarını bu ortak amacımıza yapmayı düşündükleri katkı ile birlikte çalışmaya davet ediyoruz.