6. Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

BJK-KABATAŞ VAKFI 6. Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı.

BJK-KABATAŞ VAKFI OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

(BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI ÇAMLICA KAMPÜSÜ İMZASI ATILDI)

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Vakıf Mütevellilerinin katılımıyla Feriye Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya BJK KABATAŞ VAKFI nın 41 üyesinden 33 kişi katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Toplantı gündemi öncesinde 2019-2020 Öğretim Yılında açılışı gerçekleşecek; BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü anlaşması ve imza töreni yapıldı. Toplantıda Anaokul-İlk ve Ortaokul ile Fen ve Teknoloji Lisesinin içinde bulunacağı Çamlıca Kampüsü hakkında detaylı bilgi mütevelli heyeti ile paylaşıldı. Kamuoyu ve detaylı medya planlaması için 15 Ocak hedef tarih olarak belirlendi.

Gündeme uygun olarak Yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu BJK KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu oybirliği ile onaylandı.

Dönem Bilanço ile 2019 Tahmini Bütçesi Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, yapılan görüşmelerle 2019 Tahmini Bütçesi oybirliği ile kabul edildi.

Yeni açılması kararlaştırılan Çamlıca Kampüsü ile ilgili tüm mütevelli kurulu üyeleri ülkemizin en iyi vakıf eğitim kurumunun oluşturulması için dilek, güven ve elbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdiler.

Toplantı yeni mütevellilere üyelik belgelerinin takdimi ile sona erdi.