Bjk Kabataş Vakfı

BJK-KABATAŞ VAKFI 7. Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı.

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Vakıf Mütevellilerinin katılımıyla Feriye Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gündeme uygun olarak Yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu, BJK KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından sunuldu, Bilanço, hesap özeti ve 2019 Yılı Tahmini Bütçe Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu, bilanço ve tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Denetim Kurulunca hazırlanan Dönem Denetim Kurulu raporu, mali denetim raporu Denetim Kurulu Başkanı Erdal Dumanlı tarafından sunuldu, görüşüldü; Denetim ve mali denetim raporu oy birliği ile ibra ve kabul edildi.

Vakfımıza 27.12.2018 tarih ve 523 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile tanınan Vergi Muafiyeti kazanımları Vakıf Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu tarafından sunuldu. Vergi Muafiyeti konusunda üstün katkıları olan Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Kara Ali Baransel’e Mütevellimiz BJK Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

BJK-KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü çalışmaları değerlendirildi, Tanıtım Videosu Üyelerle paylaşıldı ve Öğrenci kayıtları ve planlamalar hakkında mütevellilere bilgilendirilmeler yapıldı,

Vakıf Mütevelli Heyeti yeni üyelerin seçimi yapıldı,

BJK Kabataş Vakfının üç yıl için görev yapacak yeni Vakıf Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

11 Asil Üyesi:

Fikret Orman, Hasan Anıl Cansızoğlu, Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Şükrü Genç, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Can Tabakoğlu, Tevfik Yamantürk, Ersan Ateş,H. Kubilay Salihvatandaş, Aydın Uz

5 Yedek Üyesi:

Serkan Yazıcıoğlu, Bahadır Adıyaman, K.Ali Baransel, Emin Hitay, Hakan Özköse

Denetim Kurulu 3 Asil Üyesi:

Erdal Dumanlı, Fethi Hinginar, Mahmut Yeşil

2 Yedek Üyesi:

Azmi Hamzaoğlu, Ahmet Akbalık olarak belirlendi.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı üyelik belgelerini almamış mütevellilere üyelik belgelerinin takdimi ile sona erdi.