Bjk Kabataş Vakfı

ACI KAYBIMIZ..

Bugün kalpten üzgünüz...

BJK KABATAŞ VAKFI DEĞERLİ AĞABEYİ KAYA TURGUT’U KAYBETTİ.

Biz öğrenci idik. O, Kaya Ağabey idi.

Kabataş Erkek Lisesi’nin ne ihtiyacı olsa her zaman bir Kaya Ağabey vardı.

Kabataş Erkek Lisesi’nde nice nesiller onun sevdasının adına yaptırdığı Sevgi Turgut Kapalı Spor Salonunda basketbol, voleybol ve beden eğitimi derslerini öğrendiler. Bu okula nice başarılar getirdiler.

Hiç kaybetmediler mi? Çokta kaybettiler ama sporla harmanlanan kardeşlik duygusu hep galip geldi.

Bir gün okullaşacağız dediğimizde 90’i aşan yaşı ile “ Bunu artık yapın” dedi. Her mütevelli toplantımızı onun korkusuna tam zamanında başlattık. Yüreği her daim ülke sevgisi için atan O, can ağabeyimiz her toplantıya ilk gelirdi.

Çok şükür ki, ilk kampüsümüzün açıldığını gördün.

Sana söz verdiğimiz gibi BJK Kabataş Vakfı Okullarında yüreği ülke sevgisi dolu bilimle, sanatla, kültürle, spor ve teknoloji ile nice nesilleri geleneğimiz ile geleceğe taşıyacağız.

Kabataş Erkek Lisesi gençlerinin her sorununda yanında olacağız.

Kaya Ağabey ruhun şad olsun. Allah mekanını cennet eylesin.

Başta tüm Turgut Ailesi olmak üzere, sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz.

Merhum Kaya Turgut ağabeyimizin cenaze merasim zamanı Covid-19 salgını ve halk sağlığı nedeniyle aile içinde olacak şekilde 5 Nisan (yarın) tarihinde yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,